«Jeg bare Vippser deg pengene jeg»

 

Hadde noen sagt til meg i 2006 at man i løpet av 10 år vil kunne overføre penger med noen få tastetrykk på mobilen, så hadde jeg nok ledd og spurt om hvilken verden de tror vi lever i. Men nå sitter vi her da, i 2016 med en genial applikasjon som alle kan laste ned på smarttelefonen sin, hvor man kan gjøre akkurat dette.

 

“Du trenger bare et mobilnummer,
og Vipps så er pengene overført” – DNB


Norges mest populære betalingsapp

Vipps er en betalingstjeneste laget av DNB som man laster ned gratis på smarttelefonen. Dette er en praktisk og enkel tjeneste som lar deg overføre penger mellom privatpersoner. Alt man trenger er applikasjonen, og mobilnummeret til den du skal overføre penger til. Som DNB selv sier. “Du trenger bare et mobilnummer, og Vipps så er pengene overført”. Det er faktisk så enkelt som det. I februar 2016 var det 1,4 millioner som hadde lastet ned applikasjonen, over halvparten av disse forbrukerne kommer fra andre banker enn DNB. Så man kan vel konstantere at det ikke bare er jeg som elsker Vipps.

vipps%20gronn%20640x287px

Siden Vipps kom på markedet i 2015, så har applikasjonen endret seg. Dette kan man se ved at de i starten kun tilbydde enkel mobiloverføring av penger. Nå tilbyr de også muligheten for at man kan be om penger, man kan logge inn med tommelen og man kan legge til flere betalingskort.

Skal man holde følge med en verden som stadig endrer seg, spesielt innen det digitale så må man ha en oversikt over markedet, og man må være med på endringene. Gjør man dette vil man oppnå fornøyde forbrukere. Man ender opp med en tjeneste som gjør både forbruker og bedriften fornøyde. Dette har DNB klart å gjøre med Vipps.

 

600-400-beompenger
Hvorfor elsker jeg Vipps?
Vipps gjør hverdagen for meg som forbruker enklere. Jeg slipper å logge meg inn i nettbanken, ta frem kodebrikken å styre med å finne riktig kontonummer for å overføre penger til den det måtte gjelde. Det er bare noen få tastetrykk på telefonen, og Vipps så er det gjort, og pengene er inne på konto dagen etter. Ved å tilby en gratis applikasjon hvor man ikke trenger å være DNB kunde, inkluderer man alle.

En ting er sikkert, er det noe som har blitt helt normalt å si i min omgangskrets, så er det “jeg bare Vippser deg pengene jeg”.

 


Kildehenvisning:
Vipps, der forsvant banken – Avisa Nordland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *